Lad os gøre det sammen!


Bliv medlem af C&C Hjælpeprogrammer

Vi har startet foreningen C&C Hjælpeprogrammer, fordi vi gerne vil lave flere projekter og involvere vores gæster mere. Vi håber rigtig meget, at mange af jer vil støtte op om dette initiativ og blive medlem. Alle medlemmer af foreningen bliver noteret for 1 pakke i årets Operation Julepakke, og det koster derfor kr. 250 at være medlem – som svarer til værdien af indholdet i julepakken. Altså, medlemskab, Operation Julepakke 2016 og en masse andet – for i alt kr. 250,-.

Læs hele brevet fra Enrico og Luca – klik her

Læs udtalelse fra Lars Bo Bertram, formand af C&C Hjælpeprogrammer – klik her


Bemærk

  • Medlemskab koster 250 kr. og giver bl.a. 1 pakke til Operation Julepakke 2016.
  • De 250 kr. går ubeskåret til indholdet af julepakkerne og medlemskabet er derfor “gratis”. C&C Travel betaler alle omkostninger til administration, transport, løn mv.
  • Operation Julepakke 2016 lanceres i november, og alle vil som altid modtage billede og information om hvilken familie, der har fået deres støtte mm.
  • Medlemskabet gælder fra august 2016 til august 2017 og alle vil herefter modtage en mail om fornyelse
  • Se C&C Hjælpeprogrammer’s vedtægter - klik her - og stiftende generalforsamling - klik her - og referat fra generalforsamlingen 2016 - klik her
  • C&C Hjælpeprogrammer er godkendt af SKAT som velgørende forening. Det betyder at bidrag til vores projekter giver skattefradrag (max 15.000 kr. i 2016). For medlemsskabet på 250 kr. gives også fradrag, men kun for de 200 kr. da de resterende 50 kr. regnes som kontingent og ikke fradragsberettiget bidrag.

Tilmeld dig


Har du spørgsmål, eller gode ideer, er du meget velkommen til at ringe til C&C Travel3315 3322 og spørge efter Luca eller sende en E-Mail til cct_help@cctravel.dk.